Ada Facebook Tak? Jom "Like" Fanpage Artie Homestay

Lihat Jadual

Pertanyaan Lanjut?

Hubungi kami sekarang untuk informasi lanjut & pakej bercuti menarik terus ke e-mail anda.

Yea! Kini Artie Homestay di Facebook! Kami akan terus memberikan segala kemaskini & update tempahan tetamu di Artie Homestay dari masa kesemasa. Sebarang maklumat terkini dan terbari disini juga akan terpapar di fanpage kami dan juga di laman kami.

Ada Facebook Tak? Jom "Like" Fanpage Artie Homestay

Link laman fanpage Artie Homestay facebook.com/artie.homestay

Berikan sokongan anda dengan menekan butang "LIKE" & "FOLLOW" fanpage kami untuk mendapatkan PROMOSI & perkhidmatan PERCUMA ke e-mail anda.

Pada setiap musim percutian pihak pengurusan akan pasti memberikan sesuatu yang BARU kepada bakal-bakal tetamu di Artie Homestay. Ini adalah serba sedikit pemberian dari kami di Artie Homestay kerana anda terus memberikan kepercayaan kepada pihak kami.

Disini juga kami kongsikan tips-tips melancong di negeri Kelantan, tempat-tempat murah membeli barangan disini, dan juga berkongsi segala pengalaman kami dalam dunia perniagaan homestay -bagaimana kami boleh berjaya memperkasakan industri ini mengikut cara kami seterusnya memantapkan/menyokong industri pelancongan bagi negeri Cik Siti Wan Kembang!

Tanpa anda siapalah kami. Salam ukhwah!
Ada Facebook Tak? Jom "Like" Fanpage Artie Homestay http://homestay.artienatasha.com/2014/10/ada-facebook-tak-jom-like-fanpage-artie.html

Berada di Kota Bharu & mencari tempat menginap sekeluarga?  Tempah Sekarang