Bilik Tidur Utama Hawa Dingin

Lihat Jadual

Pertanyaan Lanjut?

Hubungi kami sekarang untuk informasi lanjut & pakej bercuti menarik terus ke e-mail anda.

Bilkik tidur utama di Artie Homestay Kelantan luas & selesa dilengkapi katil bersaiz "Queen", almari baju dengan penyangkut, meja solek dengan tandas bersih di dalamnaya. Ia bagi mnegekalkan privasi bagi tetamu yang menginap di homestay ini.

cari senarai homestay kota bharu kelantan terbaik & murah

Cadar, selimut, bantal, comforter, tuala juga disediakan bagi setiap tetamu. Suasana bilik yang bersih dengan kemasan jubin berkilat pada lantaian memastikan keselesaan optimum bagi tetamu disini. Segala kemasan di homestay kami sentiasa ditukar bagi setiap tetamu yang ingin menyewa. Ia bagi memastikan tetamu sentaias berasa yakin & selesa menginap disini.

Seperti bilik-bilik tidur yang lain, disini ia dilengkapkan dengan penghawa dingin lengkap dengan kawalan jauh. Tetamu boleh laraskan tahap kesejukan penghawa dingin seperti yang berada dirumah mereka!

Dengan tandas yang sangat bersih serta dilengkapkan dengan sistem pemanas air, memastikan tetamu memperoleh perkakasan sama seperti yang ada dihotel tetapi pada kadar yang mampu sewa untuk seisi keluarga.
Bilik Tidur Utama Hawa Dingin http://homestay.artienatasha.com/2014/10/bilik-tidur-utama.html

Berada di Kota Bharu & mencari tempat menginap sekeluarga?  Tempah Sekarang