Dapur Memasak Minuman Percuma Tersedia

Lihat Jadual

Pertanyaan Lanjut?

Hubungi kami sekarang untuk informasi lanjut & pakej bercuti menarik terus ke e-mail anda.

Dapur memasak di Artie Homestay Kelantan seperti dapur rumah yang lain tersedia kabinet serta ruang untuk basuhan pinggan mangkuk. Disini, perlatan asas seperti cawan, priring, pinggan, sudu, garfu, sudip, tersedia untuk tetamu menggunakannya.

cari senarai homestay kota bharu kelantan terbaik & murah

Tetamu juga dibekalkan secara percuma, set bancuhan air Nescafe, kopi serta teh & boleh di peroleh di atas kaunter top dapur. Pihak pengurusan Artie Homestay Kelantan sentiasa memberikan sesuatu yang istimewa kepada bakal tetamu yang ingin menginap disini.

cari senarai homestay kota bharu kelantan terbaik & murah

Peti sejuk 2 pintu juga tersedia jika tetamu ingin meletakkan sementara waktu pembelian produk sejuk mereka. Dilengkapkan dengan bekas membuat ais, kini tetamu tidak perlu lagi keluar untuk membeli di kedai runcit.

Lantaian serta dinding dapur disini dikemaskan dengan jubin berkilat & baru. Dengan rekaan moden memastikan tetamu tidak kekok serta seolah berada di rumah mereka sendiri. ALatan asas membasuh seperti sabun, sponge, baldi, mop dan sebagainya juga tersedia bagi menjaga kebersihan ketika menginap disini.
Dapur Memasak Minuman Percuma Tersedia http://homestay.artienatasha.com/2014/10/dapur-memasak.html

Berada di Kota Bharu & mencari tempat menginap sekeluarga?  Tempah Sekarang